ČLANICE

FarmSoft-tim
Razvija softver za upravljanje porodičnim poljoprivrednim gazdinstvima. Na takmićenju za nabolju inovaciju za 2017 godinu koju je organizovalo Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije inovacioni agro softer FarmSoft PG.20.17 zauzeo je od 700 učesnika 15 mesto.

Kvantas.rs
Razvija platformu za promociju i oglašavanje poljoprivrednih proizvoda porodičnih poljoprivrednih gazdinstava
Razvija mobilne android i apple aplikacije za brzo naručivanje i dostavu voća i povrća veletrgovcima u Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije

Organika nova doo (Zelenoo.com)
Razvija platformu Zelenoo.com za direktno naručivanje organskih proizvoda od sertifikovanih proizvođača u Srbiji i organizovanu dostavu kupcima u Beogradu. Platforma je jedna od pobednika na  takmičenju “Social entrepreneurship challenge” u Austriji 2016. godine u organizaciji ADA-e (Austrian development agency) sa preko 600 korisnika i 60 farmera.

Box system doo (nomorestyrofoam.org)
Razvoj inovativne EKO kutije slanje hrane od vune i drveta, ekološka alternativa kutiji od stripora za dostavu hrane koja se reciklira 100%. Jedan od pobednika Smart living challenge-a u Švedskoj 2014., ExpoLive takmičenja u Dubaiju 2018. i korisnik grant šeme Climate-KIC, Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) 2016. i 2018. godine, nagrađen od strane ICT Hub-a na takmičenju Generator.

IPARD – ACDE tim
Promoviše i afirmiše IPARD program EU u Srbiji. U drugoj polovini 2017 i prvoj polovini 2018 godine organizovane su jednodnevne radionice pod nazivom IPARD za početnike u 20 sela u opštinama Brus, Aleksandrovac,Blace u užoj Srbiji i u Plandištu, Alibunaru, Beloj Crkvi i gradu Vršcu u Vojvodini.

BTK – Banatski Tutistički Klaster
Razvija turistički brend i internet platformu pod nazivom zelenestazeplandista.rs kako bi se oživeli atarski putevi i seoska gazdinstva koja bi da razvijaju etno i eko turizam i koja bi proizvodile finu lokalnu hranu i lokalne turističke suvenire u opštini Plandište.

Agroedu.rs
Razvija internet platformu za prekvalifikaciju vlasnika poljoprivrednih gazdinstava koji nisu završili poljoprivrednu školu(imaju završenu neku drugu srednju školu)  i žele da je vanredno završe preko interneta.

Selo Plus
Razvija internet platformu seloplus.org za informisanje stanovnika 52 sela u opštinama Plandište, Bela Crkva i gradu Vršcu o evropskom konceptu razvoja sela i o LEADER programu EU

E-office
Razvija platformu za registraciju miko firmi i vodjenje njihovog kancelariskog poslovanja preko interneta u Srbiji pošto se naši AR HUB – Veliki Gaj i AR HUB – Ribari nalaze u najnerazvijenim opštinama Plandište i Brus i imaju najmanje poresko opterećenje u Srbiji.

logo

Užička 34
26365 Veliki Gaj
Srbija

Telefoni: 063 307 038 i 066242842
Email: info@arhub.rs

Da li ste posetili?

Najnovije

  • Šta je Pametna Poljoprivreda?
    Pametna Poljoprivreda predstavlja primenu modernih Informaciono-komunikacionih Tehnologija (IKT) u poljoprivredi,…
  • Farmer budućnosti
    Tehnološki napredak koji donosi druga era mašina, ili četvrta industrijska…

Copyright © ICOPRRS. Izrada: Dizajn Studio ClickMan