AR HUB Veliki Gaj – opština Plandište

Agro Ruralni HUB - Veliki Gaj stacioniran je izvan gradske gužve, nalazi se u ruralnoj sredini selu Veliki Gaj u opštini Plandište, na samoj granici sa susednom Rumunijom, na udaljenosti 80 kilometara od Beograda i 80 kilometara od Temišvara.

Agro Ruralni HUB - Veliki Gaj je radni prostor u ruralnoj – seoskoj sredini,  koji pruža neophodnu infrastrukturu za rad - unutrašnji prostor - sala za sastanke,  mala sala za prezentacije i rad pojedinaca I timova, biblioteka, radni stovi i stolice, pristup internetu, korišćenje štampača,skenera I fotokopira,  kao i spoljašnji prostor – terasu sa klupama I stolovima za 50 ljudi I veliko uređeno dvorište sa prostorom za opuštanje i relax.

Agro Ruralni HUB – Veliki Gaj namenjen je za inovativne agro preduzetnike, freelancere različitih profesija i sve one kojima je osnovni alat za rad kompjuter i internet. Takođe, Agro Ruralni HUB - Veliki Gaj nudi i usluge e-kancelarije za registrovanje IT i agro start-up firmi pošto je Plandište opština sa najmanjim poreskim opterećenjem u Srbiji.

Agro Ruralni HUB - Veliki Gaj je neklasičan co-working prostor, kako zbog njegovog izgleda, tako i zbog usluga koje nudi. Sem mogućnosti korišćenja mesta za rad i organizovanja kurseva, radionica, seminara, promocija proizvoda, koktela, press događaja, networking ili nekog drugog poslovnog i edukativnog događaja, Agro Ruralni HUB - Veliki Gaj svojim korisnicima omogućava i iznajmljivanje soba u seoskim gazdinstvima u Velikom Gaju kao i mogućnost rezervacije celog objekta, a cena zavisi od potreba korisnika i vremenskog roka iznajmljivanja.

Veliko dvorište

Prostor je pogodan za održavanje većih prezentacija, seminara, meetup ili sličnih događaja. Kapacitet je 30  sedećih mesta i opremljena je najsavremenijom audio-vizuelnom opremom.

Velika terasa

Prostor je pogodan za održavanje kurseva, radionica, networking i drugih manjih događaja. Kapacitet prostora je 16 sedećih mesta. Opremljena je audio-vizuelnom opremom.

Mala terasa

Prostor je pogodan za održavanje kurseva, radionica, networking i drugih manjih događaja. Kapacitet prostora je 8 sedećih mesta. Opremljena je audio-vizuelnom opremom.

Biblioteka i prostor za sastanke

Prostor je pogodan za manje timove koji u reprezentativnom okruženju treba da održe fizički sastanak. Kapacitet prostora je 5 sedećih mesta.

Mala sala

Prostor je pogodan za održavanje strateških sastanaka, manjih edukacija, radionica, networking i drugih manjih događaja. Kapacitet prostora je 6 sedećih mesta i opremljen je audio-vizuelnom opremom.

Soba za odmor i kuliranje

Prostor je pogodan za manje timove koji treba da održe fizički sastanak ili da se odmore. Kapacitet prostora je 4 sedeća mesta.

Koordinator: Jelena Mojsijev
Mesto: Veliki Gaj
Aderesa: Užička 34
Telefoni: +381 13 873 290 i +381 62 194 99 07
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

logo

Užička 34
26365 Veliki Gaj
Srbija

Telefoni: 063 307 038 i 066242842
Email: info@arhub.rs

Da li ste posetili?

Najnovije

  • Šta je Pametna Poljoprivreda?
    Pametna Poljoprivreda predstavlja primenu modernih Informaciono-komunikacionih Tehnologija (IKT) u poljoprivredi,…
  • Farmer budućnosti
    Tehnološki napredak koji donosi druga era mašina, ili četvrta industrijska…

Copyright © ICOPRRS. Izrada: Dizajn Studio ClickMan