DOKAŽITE DA SU VAŠI PROIZVODI NAJBOLJI

Štampa Email
(0 glasova)

Uvedite GLOBAL G.A.P i HACCP standard u Vaše agro poslovanje

Uvedite GLOBAL G.A.P i HACCP standard u Vaše agro poslovanje i uverite Vaše kupce u zemlji i Svetu da je hrana koja je proizvedena u Vašem poljoprivrednom gazdinstvu, zadruzi ili agro preduzeću najbolja, vrhunskog kvaliteta, zdrava i bezbedna za upotrebu i da je proizvedena sa minimalanim uticajem na životnu sredinu , smanjenjem upotrebe hemijskih preparata, odgovornim pristupom  za sigurnost Vaših radnika, kao i dobrobit Vaših životinja.

Šta je GlobalG.A.P standard?

GlobalG.A.P standard se odnosi na proizvodnju primarnih poljoprivrednih proizvoda i na aktivnosti nakon berbe.  GlobalG.A.P standard pruža garanciju maloprodaji i potrošačima da su preduzete sve mere i kontrole da bi proizvod bio bezbedan po zdravlje potrošača. Obuhvata sisteme sertifikacije voća, povrća, cveća i ukrasnih biljaka, sadnog materijala, ribarstva, stočarske proizvodnje i integrisane poljoprivredne proizvodnje.

Šta je HACCP standard?

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) je standard bezbednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih bioloških/mikrobioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti kojima su izložene sirovine, mogućih opasnosti pri rukovanju, proizvodnji, distribuciji i konzumiranju krajnjeg proizvoda. HACCP standard je prilagođen svim vrstama prehrambenih proizvoda i svim vrstama agro proizvodnje i rukovanja hranom…


Ostavi komentar

logo

Užička 34
26365 Veliki Gaj
Srbija

Telefoni: 063 307 038 i 066242842
Email: info@arhub.rs

Da li ste posetili?

Najnovije

  • Šta je Pametna Poljoprivreda?
    Pametna Poljoprivreda predstavlja primenu modernih Informaciono-komunikacionih Tehnologija (IKT) u poljoprivredi,…
  • Farmer budućnosti
    Tehnološki napredak koji donosi druga era mašina, ili četvrta industrijska…

Copyright © ICOPRRS. Izrada: Dizajn Studio ClickMan